Facebook

ABS sensoren NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I

ABS-sensor op uw NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I uitlezen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard, MisterCash en overboeking De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.