Facebook

ABS sensoren NISSAN SUNNY I Traveller

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN SUNNY I Traveller

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN SUNNY I Traveller. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.