Facebook

ABS sensoren NISSAN SUNNY II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN SUNNY II

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

ABS-sensor op uw NISSAN SUNNY II uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.