FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN SUNNY II Traveller

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN SUNNY II Traveller

Zelf monteren ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN SUNNY II Traveller, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

De werking van een ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIBEDFORDLDV.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.