Facebook

ABS sensoren NISSAN TERRANO I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN TERRANO I

De werking van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN TERRANO I komen.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTBMWLADAFIATCHRYSLER. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.