Facebook

ABS sensoren NISSAN TIIDA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2013 tot heden
140
190
Hatchback
Vanaf 08.2012 tot heden
86
117
Hatchback
Vanaf 08.2012 tot heden
96
131
Hatchback

ABS sensoren NISSAN TIIDA Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke NISSAN TIIDA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITITOYOTALAMBORGHINIPEUGEOTSKODA. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.