FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren OLDSMOBILE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OLDSMOBILE

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.