FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADABEDFORDAUDISMART. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en overboeking Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.