FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL ADMIRAL A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL ADMIRAL A

De werking van een ABS-sensor

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw OPEL ADMIRAL A uitlezen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOALFA ROMEOPORSCHELINCOLN. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.