FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL ADMIRAL B

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL ADMIRAL B

ABS-sensor op uw OPEL ADMIRAL B uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERSMARTJAGUARBMWASTON MARTINLINCOLN. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

De werking van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.