Facebook

ABS sensoren OPEL AGILA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2003 tot 12.2007
44
60
Hatchback
Vanaf 09.2000 tot 12.2007
43
58
Hatchback
Vanaf 09.2000 tot 12.2007
55
75
Hatchback
Vanaf 07.2004 tot 12.2007
59
80
Hatchback
Vanaf 08.2003 tot 12.2007
51
70
Hatchback

ABS sensoren OPEL AGILA

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL AGILA komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIMGLAMBORGHINIISUZU.

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31335
26,06
68,59
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.