Facebook

ABS sensoren OPEL ASCONA B

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL ASCONA B

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDODGEFERRARI. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

De werking van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASCONA B komen.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.