FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL ASCONA C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL ASCONA C

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensor op uw OPEL ASCONA C uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.