Facebook

ABS sensoren OPEL ASTRA J Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2012 tot 10.2015
70
95
Bestelwagen/Bus
Vanaf 01.2014 tot 10.2015
81
110
Bestelwagen/Bus
Vanaf 10.2012 tot 10.2015
96
131
Bestelwagen/Bus
Vanaf 10.2012 tot 10.2015
121
165
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren OPEL ASTRA J Bestelwagen/Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASTRA J Bestelwagen/Bus komen.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.