Facebook

ABS sensoren OPEL COMBO Tour

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2004 tot 12.2011
66
90
MPV
Vanaf 10.2001 tot 09.2006
64
87
MPV
Vanaf 06.2006 tot 12.2011
69
94
MPV
Vanaf 04.2005 tot 01.2011
71
97
MPV

ABS sensoren OPEL COMBO Tour

ABS-sensor op uw OPEL COMBO Tour uitlezen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

De werking van een ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISUZUKIDAEWOO. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.