FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL COMMODORE B Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL COMMODORE B Coupé

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL COMMODORE B Coupé. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUCADILLACSSANGYONGIVECOLAND ROVER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.