Facebook

ABS sensoren OPEL COMMODORE C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL COMMODORE C

ABS-sensor op uw OPEL COMMODORE C uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.