FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL DIPLOMAT A Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL DIPLOMAT A Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de OPEL DIPLOMAT A Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSVAUXHALLFIAT. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.