Facebook

ABS sensoren OPEL FRONTERA A Sport

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL FRONTERA A Sport

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSSANGYONGCHEVROLETSUZUKISKODAKIA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL FRONTERA A Sport komen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.