Facebook

ABS sensoren OPEL FRONTERA A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL FRONTERA A

ABS-sensor op uw OPEL FRONTERA A uitlezen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILANCIATESLAFERRARIHONDA. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.