Facebook

ABS sensoren OPEL GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL GT

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw OPEL GT uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.