Facebook

ABS sensoren OPEL INSIGNIA A Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2011 tot 03.2017
103
140
Sedan
07.2008 tot 03.2017
85
116
Sedan
07.2008 tot 03.2017
103
140
Sedan

ABS sensoren OPEL INSIGNIA A Sedan

ABS-sensor op uw OPEL INSIGNIA A Sedan uitlezen

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

De werking van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.