Facebook

ABS sensoren OPEL INSIGNIA A Sports Tourer

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2011 tot 06.2013
103
140
Stationwagen
07.2012 tot 06.2013
103
140
Stationwagen
07.2008 tot 06.2012
85
116
Stationwagen
07.2008 tot 06.2013
103
140
Stationwagen

ABS sensoren OPEL INSIGNIA A Sports Tourer

ABS-sensor op uw OPEL INSIGNIA A Sports Tourer uitlezen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMASERATILDVJAGUAR. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Producten