FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL KADETT B Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL KADETT B Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILAND ROVERJEEPBEDFORD. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw OPEL KADETT B Stationwagen uitlezen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zelf monteren ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.