FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL MANTA A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL MANTA A

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensor op uw OPEL MANTA A uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUCITROENFORDLEXUSSUZUKINISSAN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.