Facebook

ABS sensoren OPEL MANTA B CC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL MANTA B CC

Zelf monteren ABS-sensor

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensor op uw OPEL MANTA B CC uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.