Facebook

ABS sensoren OPEL MERIVA A MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren OPEL MERIVA A MPV

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASEATVAUXHALL.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL MERIVA A MPV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.