FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL MONTEREY A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL MONTEREY A

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MONTEREY A past.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLAND ROVERFIATIVECO. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.