Facebook

ABS sensoren OPEL MONZA A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL MONZA A

ABS-sensor op uw OPEL MONZA A uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERVOLVOMINI. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gietijzer komt minder veel voor als component.