Facebook

ABS sensoren OPEL MOVANO B Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren OPEL MOVANO B Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Je kunt bij ons betalen via iDeal, overboeking en MisterCash De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw OPEL MOVANO B Bestelwagen uitlezen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMINILAMBORGHINIAUDIOLDSMOBILEDACIA. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.