Facebook

ABS sensoren OPEL MOVANO B Kiepauto

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren OPEL MOVANO B Kiepauto

De werking van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw OPEL MOVANO B Kiepauto uitlezen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKTESLALADA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.