FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.