FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL OMEGA A

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1986 tot 03-1994
85
115
Sedan

ABS sensoren OPEL OMEGA A

ABS-sensor op uw OPEL OMEGA A uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEAUDIVAUXHALLPEUGEOT.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 30541
139,31
331,68
incl. BTW