FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL REKORD C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL REKORD C

ABS-sensor op uw OPEL REKORD C uitlezen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.

Zelf monteren ABS-sensor

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.