FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen

ABS-sensor op uw OPEL REKORD D Stationwagen uitlezen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.