Facebook

ABS sensoren OPEL REKORD E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL REKORD E

De werking van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL REKORD E komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.