Facebook

ABS sensoren OPEL SENATOR B

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren OPEL SENATOR B

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGINFINITILINCOLNSUBARULEXUS. Wij controleren altijd bij de OPEL SENATOR B dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en MisterCash