Facebook

ABS sensoren OPEL TIGRA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.1994 tot 12.2000
66
90
Coupé
Vanaf 08.1997 tot 12.2000
63
86
Coupé
Vanaf 07.1994 tot 08.1998
78
106
Coupé
Vanaf 08.1997 tot 08.1998
74
100
Coupé

ABS sensoren OPEL TIGRA

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMINILEXUSSKODAMITSUBISHI. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

De werking van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw OPEL TIGRA uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.