Facebook

ABS sensoren OPEL VIVARO A Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2001 tot heden
60
80
Bestelwagen
Vanaf 08.2001 tot heden
74
101
Bestelwagen
Vanaf 08.2001 tot heden
88
120
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
66
90
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
84
114
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
86
117
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
107
146
Bestelwagen
Vanaf 08.2006 tot heden
84
114
Bestelwagen
Vanaf 05.2003 tot heden
99
135
Bestelwagen

ABS sensoren OPEL VIVARO A Bestelwagen

ABS-sensor op uw OPEL VIVARO A Bestelwagen uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLAIVECODAIMLERDODGEMINI. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.