Facebook

ABS sensoren OPEL VIVARO B Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2014 tot heden
103
140
Bestelwagen
Vanaf 06.2014 tot heden
66
90
Bestelwagen
Vanaf 06.2014 tot heden
85
116
Bestelwagen
Vanaf 06.2014 tot heden
88
120
Bestelwagen
Vanaf 08.2016 tot heden
70
95
Bestelwagen
Vanaf 03.2016 tot heden
92
125
Bestelwagen
Vanaf 03.2016 tot heden
107
146
Bestelwagen
Vanaf 03.2016 tot heden
89
121
Bestelwagen

ABS sensoren OPEL VIVARO B Bestelwagen

ABS-sensor op uw OPEL VIVARO B Bestelwagen uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFORDLANCIANISSANDODGE. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.