Facebook

ABS sensoren OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2015 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 08.2015 tot heden
103
140
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 06.2014 tot heden
85
116
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 11.2016 tot heden
92
125
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 11.2016 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Elke OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.