Facebook

ABS sensoren OPEL ZAFIRA TOURER C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren OPEL ZAFIRA TOURER C

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ZAFIRA TOURER C komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensor op uw OPEL uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS