FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren PEUGEOT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSUZUKIFORD. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.