Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 1007

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2005 tot heden
54
75
Hatchback
Vanaf 10.2005 tot heden
65
88
Hatchback
Vanaf 04.2005 tot heden
50
68
Hatchback
Vanaf 04.2005 tot heden
80
109
Hatchback
Vanaf 06.2007 tot heden
80
109
Hatchback

ABS sensoren PEUGEOT 1007

Zelf monteren ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 1007 komen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDATOYOTACITROENSKODALOTUS. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.