Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 106 Van II Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1996 tot 03.2001
33
45
Hatchback/Van
Vanaf 05.1996 tot 03.2001
40
55
Hatchback/Van
Vanaf 06.1996 tot 03.2001
42
57
Hatchback/Van

ABS sensoren PEUGEOT 106 Van II Hatchback/Van

ABS-sensor op uw PEUGEOT 106 Van II Hatchback/Van uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETBUICKIVECOMERCEDES-BENZFERRARI. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.