FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 204

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 204

ABS-sensor op uw PEUGEOT 204 uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSLOTUSROVERDODGE. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.