Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 205 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 205 I

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 205 I komen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.