FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren PEUGEOT 205 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren PEUGEOT 205 II

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Elke PEUGEOT 205 II heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw PEUGEOT uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGJEEPMAZDABEDFORD. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.