Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 206 CC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2001 tot 12.2008
81
110
Cabriolet
Vanaf 09.2000 tot 12.2007
80
109
Cabriolet
Vanaf 04.2005 tot 02.2007
80
109
Cabriolet
Vanaf 09.2000 tot 12.2007
100
136
Cabriolet

ABS sensoren PEUGEOT 206 CC

ABS-sensor op uw PEUGEOT 206 CC uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLAJEEPSSANGYONGBMWASTON MARTIN. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.