Facebook

ABS sensoren PEUGEOT 206 Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2002 tot 02.2007
44
60
Hatchback/Van
Vanaf 09.2001 tot 03.2009
50
68
Hatchback/Van
Vanaf 04.1999 tot 05.2007
51
69
Hatchback/Van

ABS sensoren PEUGEOT 206 Van

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 206 Van uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.